Leefstraten in Segbroek

Wonend in Segbroek (wijk uit 1900 in Den Haag) vroegen we ons af hoe je de stad van onderop zou kunnen veranderen:  mensen willen meer groen, maar wat we nu zien is een straat die vol staat met geparkeerde auto’s...

Lees meer

Systeempijn 1: als het zo erg was dan zou de overheid er toch wel wat aan doen?

Ik probeer af en toe mijn kennis over ons voedselsysteem te delen, maar dat is helemaal niet leuk. Dan moet ik mensen gaan vertellen dat we in Nederland een heleboel vlees produceren ten koste van Zuidelijke landen waar..

Lees meer

Open letter to all farmers

Sept 2, 2016

Dear farmers in Blois and the rest of the world,

I want to let you know that I am ‘with you’ today. I am a citizen of The Hague. I am a woman,with a family and I am very much aware of the importance of your..

Lees meer

Energiek samen werken aan onze roots

Voorjaar 2015 hebben Pauline van den Broeke en ik voor het Ministerie van Economische Zaken onderzocht wat de betekenis is van stadslandbouw voor de toekomst van het Gemeenschappelijk Landbouw beleid. We ontdekten 7..

Lees meer

Voedsel in het hart van de stad

De Stichting ‘voedsel in het hart van de stad’ i.o. beoogt om voedsel weer een volwaardige plek in de samenleving te geven, namelijk letterlijk en figuurlijk in het hart van de stad. De Stichting is een initiatief..

Lees meer

Contact