Sinds mei 2015 is de kaartenset Natuurlijk werken af. Deze kaartenset is samen met Ria Roelands ontwikkeld en laat het door ons doorleefde proces van ‘Natuurlijk werken’ zien. Voor ons is Natuurlijk werken de weg die je aflegt om dat werk te gaan doen dat echt bij je past en je eigen leven weer in de hand te nemen.

Meebewegend met hoe het leven door je heen stroomt, meebewegend met het seizoen: soms tintelend fris en vol energie als de lente en soms meer reflecterend en stil zoals de winter. De kaartenset bestaat uit 67 kaarten met op elke kaart een foto en een woord. Samen helpen beeld en woord je om te kijken wat de natuur je nu op dit moment te zeggen heeft over de weg die je gaat. Meestal brengt dit je weer een stapje verder of inspireert het tot nieuwe gedachten over jezelf. We hebben de kaartenset ontwikkeld omdat we het zelf zo leuk vonden om dit te maken en omdat het gesprek over werken vanuit je natuurlijke essentie voor ons heel inspirerend was en is. Op termijn hopen we dat de kaartenset uitgegeven kan worden, nu gebruiken we de set in onze workshops en sessies.

Als je mij mailt met de titel ‘kaartennieuws’ dan kan je vanaf september elke twee weken een kaart met tekst over de energie van het seizoen via de mail ontvangen. Als je de kracht van de set in de praktijk wilt ervaren: neem dan deel aan een van de workshops Natuurlijk werken deze herfst of vraag een individueel consult aan. De kaartenset is ook geschikt voor teams en organisaties.

foto (26)