Over een maand is het zover, dan ga ik opnieuw naar het Loreleifestival, een groot vrouwenfestival met allerlei workshops en persoonlijke ontwikkeling voor, met en door vrouwen. Vorig jaar was het een bijzondere en versterkende ervaring om een paar dagen ondergedompeld te zijn in ‘500 vrouwen’. Dit jaar ga ik terug: als medewerkster. Ik geef twee workshops. Je kan je nog opgeven (ik ben er alleen op de weekendeditie L2).

 

Rupsje Nooitgenoeg

Hoe staat het met jouw basis? Ben jij ‘Rupsje-nooit-genoeg’ of wordt je gedragen door een gevoel van veiligheid en stabiliteit? ‘Weet jij je gevoed door Moeder aarde?’ In deze workshop werken we met visualisaties en de kracht van de natuur om je eigen bron van overvloed te helen.
We voeden het rupsje in ons met de overvloed die de natuur in augustus laat zien. We komen thuis bij onszelf in een visualisatie en onderzoeken de ‘schaal van overvloed’ in ons bekken .  We weven aan de cocon die ons de basisstructuur biedt om verder te groeien: een ademende structuur waarin je de herfstige overvloed kan ontvangen en je kan openstellen voor wat zich aandient. Een structuur waarin de rups zich veilig voelt en kan uitgroeien tot vlinder in volle vrijheid om haar hart te volgen.

Duur: 1,5 uur

 

Natuurlijk werken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd geïnspireerd aan het werk te zijn. Er zijn periodes dat alles vanzelf uit je handen komt omdat alles opeens klopt, maar vast ook vele dagen die geleid worden door ’de waan van de dag’.
Tijdens Lorelei is het volop zomer, met al een klein aanloopje naar de herfst. Is het voor jou in je werk ook zomer? Of ben je misschien wel toe aan de rust van de winter? Of zit je in middenin de ontluikende kracht van de lente?

In de workshop Natuurlijk werken “ontpop” je een stukje van je natuurlijke essentie en leer je hoe je kunt werken met de transformerende kracht van de natuur. We onderzoeken jouw vraag in je eigen natuurlijke ritme, ervaren de wijsheid van de natuur en begeleiden dit met onze kersverse kaartenset ‘Natuurlijk werken.

Duur: 3 uur