De Natuur is voor mij een krachtige bron van inspiratie en een manier om opnieuw in verbinding te komen met mezelf en alles om me heen.

Hier en Daar

Hier: Ik woon in Den Haag, al 20 jaar. Ik hou van deze stad, het licht, de zee, de duinen (Meijendel!) en van de mooie huizen. Ik hou van de mensen in deze stad waar ik zoveel moois mee deel: het opgroeien van de..

Lees meer

Leefstraten in Segbroek

Wonend in Segbroek (wijk uit 1900 in Den Haag) vroegen we ons af hoe je de stad van onderop zou kunnen veranderen:  mensen willen meer groen, maar wat we nu zien is een straat die vol staat met geparkeerde auto’s...

Lees meer

Fête de la Nature 2016

Ook dit jaar was ik projectleider in het team dat het Fête de la Nature in Den Haag tot leven brengt. Met tot leven brengen bedoel ik: een netwerk weven dat over enkele jaren zo krachtig is dat iedereen die iets heeft..

Lees meer

Natuurreligie?

Ik zit in de tuin en geniet van de heerlijke rozengeur om me heen, de hommeltjes zoemen om me heen. Wat onwaarschijnlijk mooi kan het toch zijn op die paar vierkante meter midden in de stad. Het is nog vroeg, maar het..

Lees meer

Workshops Natuurlijk werken

Vind de weg van je natuurlijke flow

Elk jaar heeft een natuurlijk ritme: in de winter komt alles tot rust, in het voorjaar begint het sap weer te stromen om tot bloei te komen in de zomer. Nu het weer herfst wordt, is..

Lees meer