De maan wast en neemt af, het tij komt en gaat. Net zoals de maan impact heeft op de zeeën heeft zij impact op ons: wij bewegen mee met deze tij-dingen, onze emoties, de versnellingen en vertragingen in ons handelen, het is een golvende, cyclische beweging. Open je hart voor de stroom van dit getij, en laat je bron krachtig stromen. Hier geef ik duiding aan wat er beweegt op energetisch niveau en deel ik over persoonlijke groei.

Loslaten in november?

Het is vandaag alweer 17 november, ik kijk de tuin in. De wingerd is rood gekleurd, de meeste blaadjes heeft hij al laten vallen. De linde heeft nog een paar goudgele herinneringen aan de zomer. Het is overduidelijk..

Lees meer

Rugpijn: ruimte maken om het leven door te laten

Eind augustus heb ik twee weken flinke rugpijn gehad. Na een paar dagen gefrustreerd rondlopen begon ik me naar binnen te keren: waarom doet het pijn? Waar wil mijn rug mij nu op wijzen? Technisch bleek het pijn te doen..

Lees meer

Ontvankelijkheid

Deze zomervakantie kwam ik terug met het woord ‘ontvankelijkheid’. Het kunnen en mogen ontvangen, zomaar – omdat ik er ben. Liefde, geld, hulp ontvangen. Maar ook ontvankelijkheid als basis van het vrouwelijk..

Lees meer

Onze Songlines

Al tijden zie ik lijnen en netwerken in lagen in de aarde. Ik vond het steeds moeilijk om er een naam aan te geven, of over te spreken,  hoewel ik er prima mee kon werken en ik steeds het gevoel heb dat hier een..

Lees meer

Levenslust in actie

Afgelopen twee weken heb ik ervaren als een steeds sneller bewegende rollercoaster. Ik begin steeds helderder te krijgen wat mijn potentie is van dit jaar, wat er dit jaar door mij heen mogelijk wil worden, maar bij..

Lees meer

Contact