Liane Lankreijer ‘Natuurlijk in je kracht’ is gespecialiseerd in het laten groeien van verbinding en samenwerking. Verbinding met jezelf, met de plek waar je woont en verbinding met elkaar.

Liane’s passie ligt bij de aarde, die ons draagt en voedt. Daarom werkt ze aan lokaal voedsel, beleving van de natuur en het ervaren van overvloed in je leven.

Liane werkt onder andere met Theory U en  Spiral Dynamics. Ze creëert ruimte voor het verbinden van meerdere perspectieven en verbindt mensen aan gemeenschappelijke doelen. Ze maakt daarbij onder andere gebruik van visualisaties en opstellingen. De kracht van de natuur helpt om te openen en dat wat belemmert los te laten.Zo ontstaan er nieuwe antwoorden op je vragen en haalbare stappen. Liane maakt gebruik van intuïtieve kennis en kan meestal helder voelen en zien wat er wil gaan stromen.

SONY DSC

Achtergrond

Liane Lankreijer combineert persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke vraagstukken. Als je iets in jezelf verandert dan verandert het om je heen ook.
Liane wordt gedreven door het verlangen naar heelheid, goed voor onszelf en de aarde te zorgen. Daarom ging zij na haar studie Milieuhygiëne (Wageningen) werken voor de overheid. Langzamerhand specialiseerde zij zich via verschillende functies in organisatieontwikkeling en samenwerking. Intentie: soepel lopende samenwerking om gedoe en energieverlies te voorkomen.
Liane Lankreijer (1971) is al van kleins af aan het liefst buiten in de natuur of in de moestuin. Liane heeft zich altijd verbonden gevoeld met de natuur als groter geheel. Ze heeft de natuur uitgebreid leren kennen in haar jeugd bij de NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie). 
De persoonlijke ontwikkelingsweg van Liane is gebaseerd op Yoga, Zijnsoriëntatie, Ecointention en Intuïtieve ontwikkeling. Zo leerde zij hoe je lichaam een gids kan zijn en hoe het werken met aandacht en ademhaling spanningen oplost en doorwerkt in je denken en doen. Sinds 2014 ontdekt ze hoe ze haar intuïtieve vermogens ook in kan zetten voor heling op kleine en grotere schaal.
In 2012 schreef Liane het boekje ‘10 kansen voor de energieke ambtenaar’: praktische tips voor de overheid in de netwerksamenleving.

Liane is gecertificeerd en getraind:

  • Managementdrives: werken met de verschillende drijfveren van mensen
  • Basismanagement
  • Outputsturing: Filippe van der Driessen
  • Spiral dynamics: zie hoe de wereld verandert en wat dat vraagt van jou
  • Building accountability and commitment Peter Block
  • Coaching
  • Yoga docent: Yogaschool Vikas, Den Haag
  • Ecointention, 1e en 2e jaar, balanceren eigen project
  • Aurareading, de Oorsprong, Den Haag

Liane leeft samen met Bart en is moeder van Jelte, Ravi en Imme.

Contact