Liane Lankreijer ‘Natuurlijk in je kracht’ is gespecialiseerd in het laten groeien van verbinding en samenwerking. Verbinding met jezelf, met de plek waar je woont en verbinding met elkaar.

Liane heeft een diepe verbinding met de aarde, de oerlaag die ons draagt en voedt. Daarom werkt ze aan lokaal voedsel, heling van onze natuur en het ervaren van overvloed – zodat we ons gedragen weten.

Liane is sjamaan. Ze werkt dus niet alleen samen met de mensen om haar heen, maar ook met het niet zichtbare deel van de werkelijkheid. Ze werkt met de buizerd voor visie, is een stem van de oerkennis van Moeder Aarde en brengt soms de helderheid van St. Michaël. Ze loopt met de Wolf om haarzelf en ons te leren wat vrijheid en saamhorigheid is. Als Nederlandse Wijze Vrouw kan ze ook in situaties van rouw, verdriet en verwarring de bedding bieden die nodig is om weer te gaan stromen. Individueel of in groepen. 
Haar diepe inzichten en bronnen brengt ze concreet en praktisch in, zodat projecten en vormen ontstaan die vernieuwend zijn en een gevoel van rust en ruimte geven. Ze creëert ruimte voor het verbinden van meerdere perspectieven en verbindt mensen aan gemeenschappelijke doelen. Ze maakt daarbij onder andere gebruik van visualisaties en rituelen. Co-creatie met de krachten van de natuur. Praktisch en concreet, creatief aangepast aan de situatie. Privé, in groepen of organisaties. Zo ontstaan er nieuwe antwoorden op je vragen en haalbare stappen. 

Achtergrond

Liane Lankreijer (1971) is al van kleins af aan het liefst buiten in de natuur of in de moestuin. Ze heeft zich altijd verbonden gevoeld met de natuur als groter geheel. Ze heeft de natuur uitgebreid leren kennen in haar jeugd bij de NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie).
Na haar studie Milieuhygiëne (Wageningen) ging ze werken voor de overheid omdat ze graag wilde bijdragen aan een overheid die de samenleving dient. Langzamerhand specialiseerde zij zich via verschillende functies in organisatieontwikkeling en samenwerking. Intentie: soepel lopende samenwerking om gedoe en energieverlies te voorkomen.
De persoonlijke ontwikkelingsweg van Liane is gebaseerd op Yoga, Zijnsoriëntatie, Ecointention en Intuïtieve ontwikkeling. Zo leerde zij hoe je lichaam een gids kan zijn en hoe het werken met aandacht en ademhaling spanningen oplost en doorwerkt in je denken en doen. Sinds 2014 loopt ze het pad van de sjamaan en ontdekt ze meer en meer hoe ze kan samenwerken met de niet zichtbare werkelijkheid. Sinds 2019 voelt dit als thuiskomen en het innemen van haar natuurlijke plek. Natuurlijk in je kracht betekent voor haar nu het samenwerken met alle krachten in de natuur – in en om onszelf.
In 2012 schreef Liane het boekje ‘10 kansen voor de energieke ambtenaar’: praktische tips voor de overheid in de netwerksamenleving.

Liane is gecertificeerd en getraind:

  • Managementdrives: werken met de verschillende drijfveren van mensen
  • Basismanagement
  • Outputsturing: Filippe van der Driessen
  • Spiral dynamics: zie hoe de wereld verandert en wat dat vraagt van jou
  • Building accountability and commitment Peter Block
  • Coaching
  • Yoga docent: Yogaschool Vikas, Den Haag
  • Ecointention, 1e en 2e jaar, balanceren eigen project
  • Aurareading, de Oorsprong, Den Haag

Liane leeft samen met Bart en is moeder van Jelte, Ravi en Imme.