Op 23, 24 en 25 mei 2015 vierden we weer het Fête de la Nature. Overal in Nederland waren activiteiten in de natuur.  Op de website www.fetedelanature.nl is nog te zien hoe de natuur dit jaar gevierd werd. Ik ben al vanaf het eerste uur actief. In Den Haag heb ik vele mensen betrokken, netwerken ontsloten en gestimuleerd met de vraag: ‘hoe zou jij een feestje van de natuur vieren?’ En hoe ga je dat dan ook Doen? Om dit te ondersteunen heb ik publiciteitsmateriaal ontwikkeld.  Ook heb ik samen met Carmen van Haren (Carmenkata) het Natuurpodium georganiseerd en samen met Haags Milieucentrum wijkactiviteiten in Laak geïnitieerd.

150523 Meijendel vertrekpunt workshops

Voor mij is het Fête de la Nature een prachtig initiatief: een manier om de natuur weer vrolijk te beleven en niet alleen als probleem. Ik ben heel blij dat er zoveel natuurgebieden beschermd zijn in Nederland, maar ik wil mensen vooral weer laten zien en voelen hoe dichtbij de natuur is. Je eigen tuintje, het mos tussen de stoeptegels, de wind in je haren, allemaal manieren om te voelen hoe krachtig en dichtbij de natuur is. Op naar volgend jaar!

Download de PDF Visualisatie Fete de la Nature