Ook dit jaar zal ik workshops verzorgen op het Vrouwenfestival Lorelei. Lorelei is voor mij een bijzonder festival, elk jaar blijk ik precies die vrouwen te ontmoeten en workshops te doen die me net dàt geven wat ik nodig heb voor mijn ontwikkeling. Afgelopen jaar deed ik o.a. de vuurloop. Sindsdien is er meer vrijheid en minder angst in mijn leven, waardoor er meer ruimte is om de stroom te volgen.

DSC_8727

Workshop Zusterschap met Moeder Aarde: 27 en 28 augustus 2016

Meer en meer kom ik er achter hoe belangrijk en plezierig het is om de verbinding met de aarde in onszelf te herstellen, hoe we daarmee de verbinding met onszelf herstellen. De schoot van de Grote Moeder betekent voor mij: een veilige basis van waaruit je voluit in je creërende kracht kan stappen.  Van hieruit komt het innerlijk weten vanzelf weer boven, je kan je eigen ziel weer horen en haar boodschappen uit de diepte.

Zusterschap met de aarde is voor mij de verbinding met de levenskracht als een stroom van onderen, een stroom uit de Aarde. Een stroom vol creativiteit, plezier, vertrouwen en passie. In het dagelijks leven hoef je ‘alleen maar’ de ruimte te geven aan deze stroom om jezelf in je volle pracht in de wereld te brengen.

In deze workshop maken we ruimte voor deze bevrijdende stroom van de aarde. We leren om direct via de yoni aarde-energie op te nemen en ervaren hoe we onszelf kunnen vullen met deze weldadige overvloed en creatiekracht. In de workshop wordt gewerkt met visualisaties, mindfullness en de natuur als gids en spiegel.

De workshop wordt verzorgd door Liane Lankreijer ‘Natuurlijk in je kracht’. Liane werkt met de natuur als krachtige bron van liefde en transformatie.  Samen met de natuur creëert ze openingen voor nieuwe perspectieven en stroming in je leven. Dit jaar werkt ze aan ‘Schaal van overvloed’ een traject om je innerlijk vrij te maken in relatie tot geld. Om te leven vanuit je bron, je plezier en creatiekracht. In het vertrouwen dat je geboorte hier op aarde je het geboorterecht geeft om je veilig en gevoed te weten, om in plezier te mogen bijdragen aan deze wereld en wat we er samen van maken. In het traject wordt eens in de twee weken gewerkt aan de vraagstukken van de deelnemers via visualisaties, opstellingen in de natuur en persoonlijke begeleiding. Blok 3 van de cursus (instroom mogelijk) start op 24 augustus 2016.

Vrouwe Meidoorn