Breng liefde in je geld en

maak ruimte voor je creatieve kracht

Schrijf je nu in voor 1 of meer ochtenden ‘Schaal van Overvloed’
Bel of mail me: 06 234 27 057, .
Start 11 mei

 

Wat?

Schaal van overvloed is een serie workshops om te voelen en ontdekken hoe je kan vertrouwen op genoeg geld in je leven. Lukt het jou om in je dagelijks leven te vertrouwen op ‘genoeg’? Mag jij plezier hebben, voor jezelf? Welke rol speelt geld in jouw leven? In het traject Schaal van overvloed laat ik je voelen en ontdekken hoe het is om mee te bewegen op de levensstroom. We bouwen aan het vertrouwen dat dit vraagt en werken met de kracht van de Aarde als basis van ons bestaan.
lees meer over de ochtenden


Waarom?

De serie workshops is ontwikkeld vanuit de wens om tegenwicht te bieden aan het huidig economisch denken. In onze samenleving lijk je je alleen met geld verzekerd weten van een dak boven je hoofd en genoeg te eten. Daarom werken we allemaal heel hard om ons geld ‘te verdienen’ en doen we zuinig met ons geld, want ‘je weet maar nooit’. Maar al te vaak ervaren we daardoor een innerlijke kramp rond de geldstroom in ons leven en een gevoel van schaarste. Door dit bewust om te keren in onze eigen levens creëren we weer ruimte om te leven met de natuurlijke stroom van plezier en creatie. Dit traject ondersteunt je in je proces om je innerlijk vrij te maken en geld weer vrij door je leven kan stromen.
lees meer over de achtergrond

bron
Praktisch

Locatie: Westduinen bij Den Haag

Tijd: 9.30 – 12.15

Data en thema’s:

11 mei    – Alles van waarde komt uit de aarde
25 mei   – Dansend creëren
8 juni    – Geven en ontvangen in balans
22 juni  – Het volle licht
6 juli     – Dienstbaarheid zonder opoffering:

 

Er is plaats voor maximaal 9 mensen.

Kosten: € 180,- voor 5 ochtenden of € 40,- per ochtend.
(neem contact op als dit onoverkomelijk is, dan kijken we naar een andere vorm bv. via Timebank)

 

Werkwijze

De ochtenden kennen een min of meer vaste structuur: we komen samen, delen de ervaringen en vragen en doen een visualisatie gericht op de vragen die op dat moment leven. Vervolgens ga je zelf op pad in de natuur om antwoorden te vinden. Dit delen we om van elkaar te leren en de antwoorden verder te duiden. Gedurende het traject bied ik je vanuit mijn schaal van overvloed ook mogelijkheden aan om een specifieke vraag voor jou verder uit te werken, dit kan in de vorm van tussentijdse ‘opdracht’ zijn of in de vorm van een individuele natuursessie.