In een doorbraaksessie laat ik je voelen en ontdekken hoe het is om mee te bewegen op je eigen levensstroom. Vaak weten we eigenlijk wel dat we een stap te zetten hebben – maar is het eng. We weten namelijk wel wat we hebben, maar niet wat we krijgen als we het Grote Onbekende in stappen. zie ook: https://natuurlijkinjekracht.nl/omgaan-met-verandering/

In onze samenleving lijk je je alleen met geld verzekerd weten van een dak boven je hoofd en genoeg te eten. Daarom werken we allemaal heel hard om ons geld ‘te verdienen’ en doen we zuinig met ons geld, want ‘je weet maar nooit’. Maar al te vaak ervaren we daardoor een innerlijke kramp rond de geldstroom in ons leven en een gevoel van schaarste.

Vaak houdt het ons ook in die baan of dat soort werk waarvan we weten dat het eigenlijk niet is wat we echt willen doen. Door dit bewust om te keren in onze eigen levens creëren we weer ruimte om te leven met de natuurlijke stroom van plezier en creatie. In een sessie kan ik je ondersteunen in je proces om je innerlijk vrij te maken.

Enkele basisgedachten achter dit traject:

 • Alles is energie, dus alles heeft een trilling.
  We kunnen dus bewust werken met trilling in en om onszelf. We zijn zelf een trillend systeem, als een bol waar levensenergie doorheen stroomt.
 • In wezen is alles één
  Wat ik doe staat niet los van wat er om mij heen gebeurt, alles trilt met alles mee en beïnvloedt elkaar. Wat ik meemaak en zie in de wereld zegt dus iets over mij en als ik in mezelf iets oplos dan los ik iets op voor de wereld.
 • Zo binnen, zo buiten
  Mijn innerlijke trilling (mijn gedachten en gevoelens) zijn te zien in mijn uitstraling, de omgeving reageert daarop en spiegelt dus wat ik uitstraal.
 • Bewustzijn en liefde werken samen: als ik met liefde en compassie kijk naar wat zich in en om mij voordoet, dan wordt dat zacht. Zo maak ik ruimte voor een vrije levensstroom door mij heen.
 • Je lichaam is de materie waarin je energie nu zijn vorm heeft gekregen. Door met en via het lichaam te werken creëer je dus nieuwe mogelijkheden en vormen.
 • Geld is in wezen niets meer dan de stroom van liefde (waardering) die je geeft en ontvangt, gestold in materie. Het is dus een stroom van levensenergie die door je handen gaat. De hoeveelheid maakt eigenlijk niet zoveel uit, het gaat erom dat jij in jouw leven je steeds gevoed weet. Gevoed op vele niveaus: letterlijk weet dat je je lichaam genoeg te eten, een dak boven je hoofd, genoeg geestelijke voeding door zinvol bezig te zijn, genoeg gevoed door met mensen te zijn die je liefhebt. En dat is het wel zo ongeveer…. Geen groots streven, maar wel groots Leven: Zijn wie je bent.

Ik werk het liefst buiten in een sessie met de natuur. De natuur geeft ons dan aanwijzingen over jouw proces. Ook werk ik vaak met geluid – door geluid te geven aan wat er speelt ontstaat vaak emotie en daarna ontspanning op lichamelijk niveau. Er is dan ‘iets’ verdwenen uit je systeem waardoor je ruimte hebt voor het nieuwe dat zich via jou wil manifesteren.

PD_0_File_020